Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
31.8.2022, Milan Šurkala, aktualita
Sony kupuje další herní studio. Po společnosti Bungie je to Savage Game Studios. Zde se očekává důraz především na mobilní hry, poněvadž bude spadat pod nově vytvořenou divizi PlayStation Studios Mobile Division.
Mirek55 (602) | 31.8.202215:51
Dobrá volba ­- kdo by dnes investoval do hraní na jednoúčelové, drahé, žravé a nemobilní PS5, když stačí mobil. Kdyby šel k mobilu lehce připojit i monitor a ostatní PC periferie, tak na některé hry taky přeběhnu.
Odpovědět0  0
honza1616 (3702) | 1.9.20226:44
Ono to jde, buď mít dokovací zařízení na propojení periferií nebo jen kabel zastrčený do počítače,
pak můžeš hrát mobilní hry i na PC, osobně si myslím že kdybych svůj telefon napojil přímo na monitor, tak to taky pojede
A samozřejmě nemít starou kalkulačku

Já tak třeba hraji jednu hru už 2,5 roku
a vždy jednou za 2 tydny o víkendu je v té hře celodenní event a to fakt nechceš celý den držet v ruce telefon, takže takové hraní na monitoru je fajn

Jen musíš otevřít e­-shop a proklikat se zbožím a zvednout prdel když ti ho dovezou, místo stěžování si v diskuzy
Odpovědět0  0
congi (343) | 5.9.202212:38
hrani na mobilu je neco jako paralympiada, je to proste neco co existuje, ale aby jsi to mohl delat, tak musis byt nejakym zpusobem mrzak... vyrostl jsem u pc, takze uz na gamepad jsem si zvykal ovsem ovladat cokoliv dotykem nema daleko k sebeposkozovani natoz timto zpusobem hrat, on to nekdo dela dobrovolne? hrat na malem zarizeni, ktere musi byt ve vetsine pripadu napajene kabelem, ktery zavazi, cele se to spatne drzi, pri hrani je teple az horke, pri ovladani si zakryva clovek kus displaye a neustale ho spini, 0 hmatova odezva, otresny zvuk...jediny pozitivum je, ze je to furt po ruce, ale stejne vecne vybite a v displayi odrazy okoli...mobil pouzivam stale mene, vetsinu casu mam chut to hodit o zed, staci chvilu brouzdat webem nebo se snazit neco napsat
Odpovědět0  0
Milan Šurkala (4982) | 5.9.202212:45
To je pořád to samé dokola. Že to neděláte Vy, neznamená, že to nedělají ostatní. A především se musíte dívat na to, co bude dělat nastupující mladá generace. A ta hraje především na telefonu ­(PC mnoho z nich nemá, nemálo z nich PC v podstatě nikdy ani pořádně nevidělo­). Firmy se nemohou soustředit na to, co se dělá dnes, ale na to, co se bude dělat zítra. Už ohraným příkladem je osud Nokie nebo Kodaku.
Odpovědět0  0
congi (343) | 5.9.202212:55
ano vsiml sem si toho upadku herniho sveta a muzu to max takhle okomentovat :­) bohuzel tupe kontumni stado je nejpocetnejsi a nejvice hyka, krasne to odrazi nejhranejsi mobilni tituly, kterym vevodi candycrush a jine odpady tvorene pro NPC :)
Odpovědět1  0
Milan Šurkala (4982) | 5.9.202215:46
"vsiml sem si toho upadku herniho sveta­"

Proč úpadku? Je to prostě změna. To, co se dělo vždycky, děje se to i teď a dít se to i bude. To, co Vy dnes považujete za to správné hraní, bylo ve své době pro mnohé také ­"úpadkem tupého konzumního stáda­".
Odpovědět0  0
congi (343) | 5.9.202212:47
btw.: Dobrá volba ­­- kdo by dnes investoval do hraní na jednoúčelové, drahé, žravé a nemobilní PS5, když stačí mobil ­- takze udelat z mobilu desktop­/konzoli s tragickym vykonem, WOW!
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.